Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 4 september 2015

Hartverwarmend

Voor zo'n koude, natte dag als vandaag een klein hartverwarmend ideetje:


Dit kleine zakje met een ingebreid hartje kun je maken van een klein restje. Je vind het patroon op Ravelry. Het patroon is in het Engels, maar het is beslist niet moeilijk. Het zakje is rond gebreid (alles recht), en het hartje volgens telpatroon in averechte steken. Pas het patroon een beetje aan je garen aan en je hebt een lief zakje, Vul het met een zeepje, wat lavendel, snoepjes en je hebt een hartverwarmend cadeautje!


5 opmerkingen:

 1. Wat leuk! En voor vele doeleinden te gebruiken, ook leuk ;)
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk en zo zie je maar weer dat je met "gewoon" recht en averecht de mooiste dingen kunt maken!
  Groetjes,
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor het doorgeven van dit liefs...... heb het gemaakt (ietsie van mezelf erbij) en het is een aandoenlijk mooi "Ribbelhartje"geworden.....
  Steekjesgroetjes Anje.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...