Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

zaterdag 5 september 2015

Naar school

Deze week waren de zomervakanties in Nederland én Vlaanderen echt allemaal voorbij. Iedereen mag weer naar school, boeken gekaft (maar tegenwoordig hoeft dat niet meer als de meeste lessen op een i-pad worden gegeven), schooltassen klaar. Regenpakken-die-nooit-gedragen-zullen-worden hangen weer klaar, de bijkeuken is weer een heerlijke wanorde van school- en sportspullen.
Daarom vandaag een ideetje voor een etui - leuk voor de schoolgangers (eeh, de meisjes dan) maar ik wil zo'n etuitje ook nog wel!


Dit etuitje vond ik op het kleurrijke blog van Facile Celcile


Het patroon van de kleine hexagonnetjes vind je bij Cherry Heart. Ook superleuk voor een i-padhoesje!

Toch liever wat stoerders? Dan is deze Minion-etui misschien een schot in de roos? Ik vond deze bij Petals to Picots. Niet zo moeilijk, vooral de goede kleuren kiezen :-)
En een WC-rolletje voor de stevigheid! Enb ook hiermee kun je nogal wat varianten bedenken...


Fijn weekend!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...