Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 28 september 2015

In de Heksenketel

O jongens, jullie zouden nu mijn keuken eens moeten zien......... het lijkt wel een heksenketel vandaag! Het was echt té lang geleden dat Jo en ik los waren gegaan met draadjes en kleurtjes. Al maanden lag de wol klaar, de plannen werden gesmeed - maar telkens was er weer iets dat er tussen kwam. Tot vanmiddag!


Kloddertje hier......kloddertje dáár.....!
O, wat is dit toch geweldig leuk...
Nooit hetzelfde, altijd weer een verrassing wat kleuren met elkaar doen en hoe een streng eruit komt te zien. Nooit hetzelfde (kunnen) maken - hoe leuk is dat ?


We verfden iets meer dan alleen de wol ;-)
Ook mijn handen slaan nog wat groen uit!
We aten paarse worteltjes en oranje aardappels (geintje).


Nog even nabadderen, dan drogen (maar dat gaat niet zo heel hard).


Ik verwacht dat de strengen aan het eind van de week in de winkel liggen.Zo - en nu die keuken nog......

4 opmerkingen:

 1. Oooo dat ziet er fijn uit!
  Zo leuk (en vaak ook verrassend) om te doen,
  maar inderdaad zo tijdrovend ook....
  Dat zullen mooie strengen worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Jeanet!! Zelf geverfde wolletjes zijn zo speciaal. Denk ik meteen weer aan mijn Wasco-sjaal van jullie zelf geverfde wol! Heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat gaaf! De kleuren zien er zo al mooi uit, laat staan in het echt!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...