Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 23 september 2015

Voor een lange winter...

Wil je een projectje starten dat best een hele winter mag duren? Dan heb ik misschien wat voor je gevonden :-)

Geweldig spel van kleuren, weer gemaakt met garen met een heel lang verloop.


Deze prachtige deken is wel 150 x 150 groot, en gebreid met de fair isle techniek (dus in het rond en doorgeknipt op de "steek"). Daarna afgemaakt met een prachtige bloemenrand.


Bij deze deken is optimaal gebruik gemaakt van het langzame verloop. De achtergrondkleur verloopt langzaam in de hele deken, maar de kleine streepjes zijn weer met verschillende kleurtjes in gebreid.

Het patroon heet Flowerbed, en is gemaakt door Ruth Sorensen, die veel meer prachtige patronen heeft gemaakt met deze wol. Je kunt het patroon bestellen via Ravelry. (engels, met schema's).
Gebruikte wol is Evilla (of Aade of Kauni) in regenboogkleuren en roodtinten voor de rand.

Wat een geweldige dingen zijn er toch te vinden op het internet........nu nog een zak tijd bestellen!

5 opmerkingen:

 1. Wow! Da's wel een hele grote zak tijd. Maar wat is ie mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ochhh, wat een beeldje! Een superproject, met een schitterend resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooohhhh! Wat mooi!!! Waarom heb ik maar 2 handen? Ik wil in een volgend leven terugkomen als creatieve duizendpoot.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige deken, maar een supergroot project om te maken!! Een droomdeken.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...