Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 30 september 2015

Herfstvakantie

Zojuist de knoop doorgehakt! In de Herfstvakantie is onze winkel 2 dagen extra gesloten (om wat tijd met elkaar door te kunnen brengen). Dat betekent dat we in de Herfstvakantie (regio Zuid) open zijn van donderdag 29 t/m zaterdag 31 oktober.


Het is nog wat vroeg, maar je kan het maar weten :-)

3 opmerkingen:

  1. Jullie hebben helemaal groot gelijk. Heb je het stralende weer van de foto er ook bij besteld?
    Fijne dagen alvast (voorpret is ook pret ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...