Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 21 juli 2014

Uil

Je kent ondertussen de prachtige creaties wel van Heidi Bears - er is zojuist een nieuw patroon gelanceerd: een Uil, opgebouwd uit verschillende Afrikaanse bloemetjes.


Als je een fan bent van deze creaties, mag deze zeker niet ontbreken in je collectie. Je kunt het patroon kopen via Ravelry (Engels, maar erg uitgebreid met veel foto's). Het is - volgens de ontwerpster - een van de makkelijker patronen uit de hele collectie. De hele collectie kun je hier vinden.

Deze is ook pas uit, is beslist iets ingewikkelder - maar minstens zo leuk: Smaug

Deze Draak (iets liever dan de échte Smaug uit Lord of the Rings) kun je hier terugvinden.

7 opmerkingen:

  1. Haar ontwerpen zijn SUPER ❤️

    Oooiiit ga ik er 1 maken,maar welke dan? ;)

    Groetjes Henrike

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super. Weer een favoriet erbij :-)
    Groetjes, Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ze zijn schitterend! een mooie uitdaging.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze zijn weer prachtig hoor, vooral de uil vind ik een schatje! Voor de haakfanaten zeker weer een uitdaging!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig die patronen van Heidi Bears. Ik miste alleen iets aan haar nieuwste patroon, kon er maar geen vinger opleggen. Ineens zag ik het, ik mis de "oren". Nu vind ik dat het voor een algemene vogel kan doorgaan...wel een leuke trouwens :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige ontwerpen maakt ze toch. Ik neem me iedere keer weer voor iets te gaan maken, maar ja, tijd hè..
    Groetjes van Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig, deze uil is favoriet, maar ik heb nog een patroon liggen van het schaap. Nog niets mee gedaan! Toch maar snel aan de slag gaan, denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen