Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 14 juli 2014

Parasol !

De zon schijnt! Volgens de buienradar alleen in de zuidwesthoek van Nederland, maar we hebben ook iets in te halen he? Wat een verademing! We hebben een achtertje op het noorden, dus - helaas - schaduw zat. De parasol gaat alleen op als het écht, écht zomert. Dit is een superleuk idee voor aan een saaie parasol:

007

Dorien van Just-Do pimpte haar parasol, zo leuk. Kijk op haar blog voor nog meer foto's.

Zoek je een patroontje of ideetjes voor vlaggetjes, al dan niet met kleurtjes? Klik op het label Vlaggetjes en je vindt ze allemaal bij elkaar, ook met links naar patroontjes.

Natuurlijk kun je vlaggetjes ook breien! Kijk maar eens hier


Het patroon vind je hier in het Engels, maar het is eenvoudig te vertalen: Zet 30 steken op en minder in elke heengaande naald aan beide zijden een steek. En daarop kun je nogal wat varianten bedenken...
2 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, om een parasol op deze manier op te pimpen!
  Vlaggetjes blijven leuk. Ik hou vooral van de gekleurde :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan. Maakt het heel wat vrolijker en gezelliger.
  Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...