Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 22 juli 2014

Babyvestje

Vanmiddag zag ik op het blog van Riet dit prachtige babyvestje. Vorige week kocht Riet een paar bolletjes Donna, en ze maakte er zo iets moois van!


Kijk eens naar de prachtige details van de blaadjes!


Op het blog van Creariet vind je de link naar het gratis Engelstalige patroontje. Een plaatje!

PS: misschien kan het zijn dat je in voorgaande weken een mailtje hebt gestuurd en nog geen antwoord hebt gekregen. Tegenwoordig stroomt mijn mailbox razendsnel vol. Het is voor mij soms ondoenlijk om iedereen persoonlijk terug te mailen. Heb je een dringende vraag en nog geen antwoord? Of iets besteld en nog geen reactie? Probeer het gerust nog een keer! 

4 opmerkingen:

 1. Gelijk naar Riet gegaan en de link gebruikt. Zo mooi dit vestje. Enne ik zal geen emailtje sturen dat scheelt er dan weer eentje :-)
  Geniet van jullie vrije middagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig vestje, dit is echt wel heel apart maar ongelooflijk mooi!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen blij dat brei,
  Het patroon van het witte ajourvestje die ik op de site opduikelde, is niet helemaal compleet. Alleen de omschrijving van ajourpatroon 1 mist een regel (volgens mij).
  Is dat juist?
  Groetjes Janneke v.d. Tuuk  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...