Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zondag 6 juli 2014

Opkikkers

Oef, dit is een beetje hangen-en-wurmen-dag. De moeheid die zich de afgelopen weken heeft opgestapeld komt er een beetje uit, geloof ik. Ik kan de hele dag wel slapen. En een late voetbal-avond hakt er ook wel in, zeker als er midden in de nacht nog wat vuurpijlen in de buurt afgaan. Dus hebben we vandaag maar een beetje toegegeven aan het hangen en wurmen. Morgen doen we weer actief!

Met dit opkikker-ideetje kan ik de dag wel besluiten, ik vond het op het blog van BizzyBeeKlaske:


Wat een leuk idee! Op het blog van Klaske vind je het patroon. 
En minstens zo leuk zijn de varianten die Creatinie laat zien op haar blog!
Voor de échte Sesamstraatfans.


Kijk eens op beide blogs voor nog meer creatieve haak-inspiratie! 

2 opmerkingen:

  1. Heel toevallig had ik afgelopen week ook dit leuke patroon ontdekt en heb de ogen voor een rammelaar gebruikt. Hartelijke groeten van Anna.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een schatjes!! Vooral koekiemonster vind ik geweldig :D superleuk idee!
    Groetjes, Cato.
    fluffytiger.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...