Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 2 juli 2014

Aan de wand!

Het is wel duidelijk dat ik een beetje achter loop! Ik heb nogal wat blogs die ik volg gemist en zo kan het gebeuren dat ik dit prachtige wandkleed heb "gemist". Bij deze...:

Foto

Zo mooi! Je vind alle details over dit wandkleed op het blog van Jellina. Wat een werk, maar dan heb je ook iets heel unieks aan de muur. En liever niet aan de muur? Dit is natuurlijk ook een prima dekentje...

Foto

3 opmerkingen:

 1. Hallo Jeanet. Het is en prachtig dekentje mooi van kleur. Groetjes Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt wel een super prachtig dekentje Jeanet! Ook als wandtapijtje, zelfs in een kleinere vorm als kussen en ga zo maar door....
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super, ook mooi om van lapjes stof te maken.

  Groeten van Juffrouw Mier

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...