Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

donderdag 3 juli 2014

Hopscotch

Ben ik nog even (tenslotte is de dag nog niet helemaal voorbij).....
Vandaag druk bezig geweest met van alles en nog wat - in elk geval mijn vrije middag zeer goed besteed, want we waren bij de diploma-uitreiking van Daniël. Een prachtig moment en om het nog eens te vieren gingen we ook uit eten. Vandaar deze late blog.

Vandaag weer een prachtig ontwerp van Wieke van Keulen, kijk maar mee:


Prachtig a-symmetrisch en gehaakt van een effen draad en Noro Taiyo 4Ply (kleur 37). Je kunt voor de effen draad bijv. Rowan fine Tweed, maar zeker ook een sokkengaren of (vind ik een heerlijke draad om mee te werken) een streng Filigran (100 % merino). Het patroon van deze sjaal kun je kopen op de website van Wieke, maar ook via Ravelry (Ne en Eng) - en uiteraard ook bij ons in de winkel!


Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor deze sjaal, zowel in kleuren als materialen. Je kunt bij ons in de winkel eindeloos combineren. Een standaard pakket hebben we ook (1 gebroken-witte streng Filigran, 2 bollen Noro Taiyo 4 Ply en het patroon = € 37,50), je kunt dit altijd bestellen.


Liever meer kleur? Kijk, dit kan ook! (Gevonden op Ravelry)

2 opmerkingen:

  1. Prachtige sjaal heeft Wieke weer gecreëerd! In beide kleurversies is hij even knap.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo mooi! wat een cool effect, wil ik zeker eens gaan proberen. Vooral die witte vind ik super.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...