Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 21 juli 2014

Uil

Je kent ondertussen de prachtige creaties wel van Heidi Bears - er is zojuist een nieuw patroon gelanceerd: een Uil, opgebouwd uit verschillende Afrikaanse bloemetjes.


Als je een fan bent van deze creaties, mag deze zeker niet ontbreken in je collectie. Je kunt het patroon kopen via Ravelry (Engels, maar erg uitgebreid met veel foto's). Het is - volgens de ontwerpster - een van de makkelijker patronen uit de hele collectie. De hele collectie kun je hier vinden.

Deze is ook pas uit, is beslist iets ingewikkelder - maar minstens zo leuk: Smaug

Deze Draak (iets liever dan de échte Smaug uit Lord of the Rings) kun je hier terugvinden.

7 opmerkingen:

 1. Haar ontwerpen zijn SUPER ❤️

  Oooiiit ga ik er 1 maken,maar welke dan? ;)

  Groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super. Weer een favoriet erbij :-)
  Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze zijn schitterend! een mooie uitdaging.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn weer prachtig hoor, vooral de uil vind ik een schatje! Voor de haakfanaten zeker weer een uitdaging!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig die patronen van Heidi Bears. Ik miste alleen iets aan haar nieuwste patroon, kon er maar geen vinger opleggen. Ineens zag ik het, ik mis de "oren". Nu vind ik dat het voor een algemene vogel kan doorgaan...wel een leuke trouwens :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige ontwerpen maakt ze toch. Ik neem me iedere keer weer voor iets te gaan maken, maar ja, tijd hè..
  Groetjes van Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig, deze uil is favoriet, maar ik heb nog een patroon liggen van het schaap. Nog niets mee gedaan! Toch maar snel aan de slag gaan, denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...