Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 30 juli 2014

Avond...

Kijk, met zulke avonden vind ik het helemaal niet erg om 's morgens nog te werken.... na een middagje rondhangen in de tuin met een breiwerkje gingen we nog even naar Westkapelle. Geef de camera aan Miriam en hier een selectie:


Het zicht was zo goed, we konden ver langs de Belgische kust kijken (wat veel bebouwing aan de kust daar), Zeebrugge in de verte, het windmolenpark ergens op de Noordzee, een zeilbootje met een perfecte timing, en verder gewoon genieten...
De familie Zeemeeuw verzamelde zich op een paalhoofd ...


Dág zon, tot morgen!


8 opmerkingen:

 1. We hebben niet veel nodig om te genieten,mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooooii Jeanet!! Vooral fijn om te lezen dat je lekker geniet van je halve vakantiedagen.
  En die familie zeemeeuw, wat veel zeg. Je zal ze te eten krijgen :-).
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie foto's hoor! En je geniet toch van je vakantiedagen, dat is belangrijk!! Ook jij kan wel wat rust gebruiken in je leven af en toe.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Plaatjes om bij weg te dromen.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daarom ga ik als Vlaamse toch liever naar de Nederlandse kust dan naar de Belgische, geniet ervan!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...