Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 1 juli 2014

Celtic Love

Wow, wat was het weer in de vierde versnelling vandaag.  Ondanks een strakke planning lukte het me weer niet om alles te doen wat ik op mijn lijstje had staan. Misschien iets te veel op het lijstje...?
Terwijl nu het eten pruttelt (kunnen we weer even eten in de rust - langzamerhand heb ik het wel weer gehad met dat balletje) even bloggen, en straks nog een beetje, dan is in de loop van de avond dit blog wel weer beschreven.


Dit prachtig kussen heet "Celtic Love" en zit vol met kabels en keltische knopen. Een plaatje. (Vooral samen met die tuinstoel in de zon.....) Het patroon van dit kussen kun je gratis downloaden via Ravelry of via Blue Sky Dragonflies. Er zit helaas geen schema bij (wat ik zelf veel handiger vind), maar het is in het Engels uitgeschreven. Misschien iets meer puzzelen, maar het is de moeite waard!

2 opmerkingen:

  1. Weer een heel mooi patroon, maar heb ook chronisch tijd tekort voor al de leuke dingen die ik voorbij zie komen en zou willen doen. Maar ja dat is een luxe probleem :-D. Rustig aan wat niet lukt gewoon doorschuiven je hebt maar twee handen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig kussen, maar wegens tijdsgebrek ga ik er wijselijk niet mee beginnen :-)
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...