Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 11 juli 2014

Voorbereiding

Heel even pauze, met een -eindelijk- warme bak koffie even bloggen. De hele dag, de hele week ben ik aan het voorbereiden voor de komende twee zaterdagen. Morgen is het een feestje op de Werf in Arnemuiden, en volgende week ga ik naar de Van Loon Hardzeildag in Veere. Op beide sta ik met een kraam vol met visserstruien, breipakketten voor truien, sokken, mutsen, Zeeuws Schortenbont en nog veel meer (zie Tikkeltje Zeeuws). Dus ben ik nu wat inspiratie-loos en ga ik even lekker reclame maken voor mezelf!
Dit neem ik allemaal mee (breipakketjes)Schortenbontmuts in het rood:

of liever klassieke kleuren?

Zeeuwse sokken in allerlei soorten, maten en kleuren:
 En natuurlijk de truien! (en de breipakketten ook)


 

Nu nog even een paar schorten naaien, inpakken, en een beetje duimen dat het lekker druk wordt.
De winkel is natuurlijk gewoon open!3 opmerkingen:

 1. Wat mooi de mutsen truien. ..ben gewoon beetje jaloers op jullie brei cultuur.
  Wens je een fijn weekend toe.
  Groetjes Trijntje Mekkelholt-Spin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige mutsen en sokken! Als mijn kinderen te groot zijn geworden voor mijn gebreide knuffels ga ik me verdiepen in fair isle :)
  Veel succes vandaag!

  Groetjes elma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes gewenst Jeanet en hopelijk is het weer beter dan hier! Je zeeuwse spullen gaan vast succes hebben, ik ben er in elk geval weg van :-)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...