Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 15 maart 2017

Stemmen

Niet vergeten he!? Ga stemmen vandaag! Wij hebben - met een stembureau voor de deur - al gestemd, zelfs kindlief van 19 bracht vanmorgen vroeg zijn stem al uit.


Om in de sferen te blijven: het Engelse patroontje van dit rode stempotloodje vind je hier.


Dus mocht je het willen combineren: wolletjes kopen en stemmen, hier kan het! ­čśë
2 opmerkingen:

  1. Helaas hebben we niet allemaal een stempas van de gemeente Middelburg Jeanet.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...