Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 11 september 2015

Zeg het met bloemen!

Nu het van dat heerlijke nazomer-weer is probeer ik nog wat van de bloemen in de tuin te genieten. Een flinke herfstbui kan het zomaar doen eindigen.




Gezien de ligging van ons huis em de kleine oppervlakte kun je niet echt spreken van een tuin, we proberen de ruimte 's zomers op te fleuren met veel eenjarigen (nou, sommige fuchsia's gaan al meer dan 20 jaar mee...) - dus het verschil tussen zomer en winter is enorm! Nog even genieten nu het nog kan.

Om maar in de bloemen te blijven: Atty maakte weer een prachtige bloemensjaal. Ze haakte deze van restjes katoen, en het is een plaatje! Stel je in op héél veel draadjes wegwerken, maar dan heb je ook wat. Op haar blog vind je de zéér uitgebreide beschrijving in het Nederlands. (en in het Engels hier)


O, deze zou ik écht wel willen maken....
(ik word aan het begin van een nieuw seizoen helemaal hoteldebotel van mijn wensenlijst en to-do-list)


Geweldig mooi gemaakt! En wil je liever een wintervariant? Dan kies je in plaats van katoen een warmer draadje.
Op Atty's blog vind je nog veel meer ideeën en patronen, je vindt ze hier op een rijtje.




1 opmerking: