Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 17 september 2015

Vroeg

Nu het buiten zo donker en nat is, is het helemaal niet zo gek om te bedenken dat het over 3 maanden alweer Kerst is (en met de pepernoten volop in de winkels en de Pieten-discussie krijg je ook met warm weer wel winter-feelings!). Vandaag zag ik dat Christel Krukkert een nieuw patroon voor een kerstengeltje heeft gemaakt - je kan er maar vroeg bij zijn, dames!


Het Nederlandse patroon kun je kopen via de website Amigurumis. En daar vind je ook nog meer leuke patronen voor de Kerstdagen, je vindt ze hier op een rijtje.

9 opmerkingen:

  1. Mooi allemaal weer...
    Alvast een heel mooi weekend,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh het engeltje is superleuk.
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vroeg? Het valt mee hier liggen al pepernoten, kerstballen en oliebollen in de winkel. Je kunt het maar beter klaar hebben staan. Wat een leuke engel!
    Hartelijke groeten El

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb het patroontje al binnen maar wacht nog even met het te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het lijkt inderdaad nog zo ver weg maar schijn bedriegt. Na de herfstvakantie gaat het in sneltreinvaart te beginnen met Sint Maarten maar dat vieren jullie, geloof ik, niet. Dus kom maar op met die kerstpatroontjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ben dol op engeltjes haken, deze ga ik toevoegen aan mijn verzameling!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk, dank je voor het delen.........:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. I am Sorry. I don't speak your language. Where are You from? I am from Brasil. I speak Portuguese. I liked your amigurumi angel Very much. So cute

    BeantwoordenVerwijderen