Welkom op dit blog!

Hallo breisters en haaksters,

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op donderdagmiddag ben ik vrij (de winkel is dan wel open, maar ik ben er zelf niet).

Veel plezier op dit blog!
**************************************************

De openingstijden voor de Feestdagen:


Op zaterdag 24 december zijn wij gesloten. (Tenslotte is is iedereen bezig met boodschappen doen - dan doen wij dat ook).

Dinsdag t/m vrijdag 27 t/m 30 december zijn wij geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur (let op, dat is dus wat later dan normaal!)

Op zaterdag 31 december zijn we gesloten.

Uiteraard staan we vanaf dinsdag 3 januari weer op de gebruikelijke openingstijden voor jullie klaar.


vrijdag 4 september 2015

Hartverwarmend

Voor zo'n koude, natte dag als vandaag een klein hartverwarmend ideetje:


Dit kleine zakje met een ingebreid hartje kun je maken van een klein restje. Je vind het patroon op Ravelry. Het patroon is in het Engels, maar het is beslist niet moeilijk. Het zakje is rond gebreid (alles recht), en het hartje volgens telpatroon in averechte steken. Pas het patroon een beetje aan je garen aan en je hebt een lief zakje, Vul het met een zeepje, wat lavendel, snoepjes en je hebt een hartverwarmend cadeautje!


5 opmerkingen:

 1. Wat leuk! En voor vele doeleinden te gebruiken, ook leuk ;)
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk en zo zie je maar weer dat je met "gewoon" recht en averecht de mooiste dingen kunt maken!
  Groetjes,
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor het doorgeven van dit liefs...... heb het gemaakt (ietsie van mezelf erbij) en het is een aandoenlijk mooi "Ribbelhartje"geworden.....
  Steekjesgroetjes Anje.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...