Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 9 september 2015

Griezels!

Terwijl het buiten al donker wordt zie ik in het hoekje van het raam nog net de schaduw van een spin. Hoewel we de komende dagen weer van mooi weer mogen gaan genieten, wordt het onmiskenbaar herfstig en heb ik onze "vriendjes" al weer een paar keer mogen begroeten. Ik loop niet gelijk te gillen, maar helemaal onbevreesd ben ik niet als ik een dikke spin tegenkom.

Voor de échte fans van kriebelbeestjes heb ik leuke sokken gevonden!

\
Je vindt het gratis patroon van deze insectensokken op Ravelry.Het patroon bevat een teltekening. Da's handig, want zo kun je het schema ook voor andere projectjes gebruiken!

5 opmerkingen:

 1. Griezelig, maar het heeft ook wel iets, ik ga het patroon toch maar effe uitprinten denk ik voor 1 van de volgende sokken die ik maak.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens de statistieken zou jij dan niet bang zijn voor muizen. Klopt dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig zijn ze...
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze geweldig, Jeanet!
  En ik ben vind spinnen zo leuk... prachtig om naar te kijken... en ik jaag ze ook nooit weg. Zo'n stel sokken is echt wat voor mij! Dankjewel voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...