Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 18 november 2022

Herinneren jullie je deze nog?

 Het is nog nét geen jaar geleden, maar weten jullie nog dat er vorig jaar opnames zijn gemaakt? Jullie kunnen de blogpost én video daarover hier terugvinden.

Daarna bleef het lang, héél lang stil. Tot vorige week, toen we via de Gemeente Middelburg eindelijk het filmpje kregen doorgestuurd. Wat in het vat zit verzuurt niet zullen we maar denken 😃.

Het gele vest uit het filmpje breien? Klik hier voor het pakket.
De omslagdoek of het avonddoekje haken? Klik hier voor het pakket.

En weten jullie nog hoe blij we (Anja, Stefanie en Jeanet) waren dat het weer mogelijk was om elkaar te ontmoeten? Toen wisten we nog niet dat het héél lang wéér niet zou kunnen. 
Daarom zijn we hartstikke blij dat we elkaar kunnen treffen bij ons in de winkel op de winterfair van 25 november. En wat wil het toeval? Het is die dag ook nog internationale Gansey Day. Dus trek je handgebreide visserstruien uit de kast (het wordt koud is er voorspeld) en kom ze laten zien. Je mag natuurlijk ook je handwerkje-wat-nog-niet gereed-is meenemen om gezellig te komen breien/ haken/ borduren/ naaien én Anja en Stefanie zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Ik zelf ga weer in streekdracht en Stefanie en Anja zitten op de praatstoel. Het is fijn dat het niet op zaterdag is, want in de weekeindes is er al zoveel te doen door achterstallige agenda's.

We hopen jullie te treffen in onze winkel op de Markt 1 in Arnemuiden... als je de bel hoort weet je alvast dat we gaan babbelen.


Er is die dag (van 14.00 - 20.00 uur) nog veel meer te doen. Er zijn veel kramen met leuke spullen en veel lekkers, een draaimolen voor de kids, gratis erwtensoep van de ondernemers.

Sluit ik nog even af met deze foto die ik toegestuurd kreeg van een klant. Zij breide naar aanleiding van de TV-uitzending niet de hele visserstrui maar een spencer met losse panden, helemaal volgens de laatste mode. Hoe hip is dit?!Ik ga mijn avonddienstje draaien, morgen ben ik weer de hele dag in de winkel!
2 opmerkingen:

  1. Mooi vooruitzicht winterfair en dat die nu gelijk met de beruchte black friday valt. Weet nog 4 jaar geleden dat ik speciaal op die dag naar Arnemuiden kwam. Winterfair loop ik mis, zit dat weekend in het oosten van het land. Wens iedereen veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je moet flink geduld hebben, maar dan heb je ook wat. Zo leuk. Nu je het over de visserstruien hebt, zijn er ook haakpatronen voor visserstruien en dan liefst ook voor kinderen?

    BeantwoordenVerwijderen