Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 2 november 2022

Sneak Peek

In een tijd dat er steeds méér van iets gemaakt moet worden om "rendabel" te zijn, is het een geweldige verrassing dat het Zeeuwse Schortenbont tóch weer opnieuw geweven wordt! Ik ben echt superblij, niet in het minst om de goede kwaliteit die weer gemaakt is én met nieuwe/oude motiefjes die lang niet verkrijgbaar waren.


Ik loop de hele dag te friemelen met deze staaltjes. Het rood heeft een wat meer "antieke" tint gekregen, zo mooi! Alle motiefjes zijn besteld in 2 kleuren, ik verwacht ze volgende week in flinke meters in de winkel te hebben. Het diamantjes, bloemetje en hartje zijn er uiteraard ook weer bij. 
Maar dit is écht een gouwe-ouwe. Dit motiefje is al zolang niet geweven en straks dus in 2 kleuren. 


En het visje is ook weer terug!


Nog héél even geduld dus, vanaf volgende week in de winkel en in de webshop. Maar ik kon het echt niet laten om deze sneak peek even met jullie te delen!

6 opmerkingen: