Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 30 november 2022

Te kort

Mijn vorige blogpost gaf ik nog de titel "uit"....nou, ik kan je bekennen dat ik eigenlijk maar moeilijk uit kon in deze 4 dagen. De ene of andere keer kan ik me makkelijker overgeven aan vrije dagen, deze keer ging het maar zéér moeizaam. Ik wil te veel, vrees ik. 

Afijn, stilzitten heb ik in elk geval niet gedaan. Ik verfde, omdat ik dat zo leuk vind én omdat de voorraad weer flink aangevuld moest worden met de verrassingspakketten die de deur uit moeten en de laatste zending van het abonnement dat in december weer op de post gaat. 


Ik bakte worstenbroodjes...


...en ik breide een beetje. Te weinig....


Het allerleukste wat ik deed was het vilten van een geweldig kerstboompje bij TheaWat ik me in deze dagen vooral realiseerde is dat ik veel te veel moet en overal te veel te weinig tijd voor heb. Hoe ik dat moet veranderen? Ik ga er nog maar eens hard over nadenken.......
Voor nu: morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 's Avonds is er weer breiclub van 19.30 - 21.30 - van harte welkom!

3 opmerkingen:

 1. Ik lees vaak met plezier je berichtjes. Het is zo jammer dat ik niet zo dichtbij woon, anders zou ik regelmatig langskomen. Misschien moet ik er een keer een dagje uit van maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vilten vind ik zó’n rustgevende bezigheid, het maakt bijna niet uit of het eindprodukt geslaagd is. Heb het pas 1x gedaan tijdens een worksop en thuis nog een keertje op eigen houtje 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een bezige bij als jij neemt soms teveel hooi op haar vork. Dan zijn vrije dagen extra welkom, niet om nog meer te moeten, maar om lekker bij te komen en leuke dingen voor jezelf te doen. Af en toe even toegeven aan 'geen zin', daar is vooral voor drukke mensen niets mis mee.
  De kerstboom is prachtig gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen