Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 17 november 2022

Tussendoor

 Het zal wel aan het weer liggen dat het vandaag niet zo druk was in de winkel. Toch was ik wel weer "bezig" met honderd-en-een dingen. Ik pakte een nieuw bolletje LangYarns Bold Color voor een projectje tussendoor. Ik merk dat ik bij lampenlicht mijn andere projectje niet altijd meer zo goed zie en huisgenoten zijn niet altijd blij met mijn felle TL-licht 😊😉. Het nieuwe bolletje moet gebreid worden op nld 10 en 12, dat kan bijna op gevoel!


Ondertussen is de winkel en het atelier weer "versleept" voor de brei- en haakclub van vanavond. Komen jullie gauw? Want ik ben bang dat ik anders alle kruidnoten heb opgegeten!


Morgen (vrijdag) heb ik een late dienst. Ik ben 's morgens nog in de winkel. 's Middags staat Ali voor jullie klaar en ik ben er weer op zaterdag, de hele dag!Geen opmerkingen:

Een reactie posten