Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 10 november 2022

Nieuwe voorraad!


Hoe blij kun je zijn met een flinke stapel stof? Nou, hier loopt een blij ei, want ik had nooit gedacht dat deze stofjes nog in zulke dikke stapels bij mij in de winkel zouden liggen. Nieuwe voorraad van 6 motiefjes - zowel in zwart/wit als rood/wit. Zwart/wit wordt gedragen als de wijde schort in de Zeeuwse klederdracht, rood/wit is een overblijfseltje uit de jaren '70 toen deze stoffen in de Folklore-trend van die tijd ook in kleuren werden geweven. 


Het rood is iets veranderd, het is nu een beetje "oud-rood" (met spierwit) in tegenstelling tot het bijna oranjerood van voorheen, een prachtkleurtje voor quilts en ander freubelwerk.


Een gouwe-ouwe is weer terug (het visje) en het lelie-motiefje is misschien in 25 jaar niet meer geweven! 


 

Alle stofjes liggen opgestapeld in de winkel en zijn inmiddels in de webshop gezet. De gebreide sjaal die je op de stapel ziet liggen vind je hier.Morgen ben ik niet in de winkel, Ali gaat de toko runnen. Zaterdag ben ik er zelf weer de hele dag!

1 opmerking: