Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 23 november 2022

Verrassingspakketten 2022

Elk jaar laat ik me toch weer verrassing door de Feestdagen. Opeens is het dan weer bijna zover. Door de Winterfair a.s. vrijdag hadden we een soort deadline en moesten we -nog vroeger als andere jaren - in de weer met kerstlampjes. Eerst die zolder maarweer eens op om de Kerstdozen te vinden. Geen sinecure.... Gelukkig had ik de steun van manlief, die de dozen vond, meesleepte naar beneden en al foeterend toch de keukentrapjes opklom en zichzelf bijna verstrikte in het snoer. Soms is het fijn dat niet iedereen Farsi verstaat 😂😂😂!

Ik bedenk altijd grootse plannen voor de kerstversiering maar het komt er nooit van. Als ik als kerstgeschenk of van de Sint nu eens een container tijd kreeg, he? Dán.......
In ons overvolle winkeltje is het al gauw een bende maar alles staat weer op zijn plek, lampjes kunnen weer een paar weken dienst doen. En kijk, als het dan 's middags weer donker wordt heeft het ook weer wat!

eeeeeeeeeeeh, wacht.....

Nu ik vanavond nog even iets moet zoeken in die pikdonkere winkel zie ik dit:


Fraai...... 2 gele en 1 wit snoer. Dat hebben wij weer....😂! En geen idee waar het derde gele snoertje is. Afijn, ik ga het Ali nog maar niet vertellen, ik denk dat hij ontploft (of eigenlijk ziet hij het probleem niet..). Morgen weer een dag.

Ondertussen is het ook wel weer tijd om over cadeautjes na te denken. De afgelopen jaren maakte ik verrassingspakketten en ook voor de komende Decembermaand maakten we weer 2 leuke edities.


Wil je jezelf of iemand anders trakteren op een doos prachtige garens? Wij hebben weer 2 mooie verrassingspakketten voor je samengesteld!
  • Verrassingspakket Luxe Sokkenwol. In dit pakket zit wol voor 5 paar prachtige sokken, waaronder een streng handgeverfde merino-sokkenwol en nog 4 x 100 gram wol (effen, Color, Alpcaca, Tweed, etc.) . En verder zitten er nog een paar héle leuke verrassingen in dit pakket! Je bestelt dit sokkenpakket hier
  • Verrassingspakket-de-luxe. In dit pakket zitten verschillende soorten garens die toppers zijn in onze winkel., waaronder een luxe streng handgeverfd garen. Tenminste 4 projecten kun je maken met de inhoud van pakket. Ook hier ontvang je weer verschillende patronen die bij de garens passen. Ook in dit pakket zitten weer een paar hele leuke verrassingen! Het is een mix van haken en breien. Beheers je maar 1 techniek? Geef dat dan door op het bestel-formulier, dan passen we de patronen zo veel mogelijk aan. Je bestelt dit pakket hier.
Wil je dat we het pakket rechtstreeks sturen naar iemand anders? Geef dit dan aan op het bestelformulier! Ook kun je een wens of boodschap voor de ontvanger toe laten voegen. 

De pakketten worden verzonden vanaf donderdag 1 december 2022. Door de drukte van alle decemberpost en - bestellingen kan de bestelling er iets langer over doen dan je gewend bent. Wil je het pakket persé voor Sinterklaas ontvangen? Geef ook dat aan op het bestelformulier. Ophalen in de winkel kan ook, maar bestel dan wel (kies voor betalen bij ophalen), dan is er een pakket voor je gereserveerd

De pakketten zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten