Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 26 september 2022

Zeeuws hout

Het zit er bijna weer op, een weekje vrij is echt zo voorbij. Vandaag kwam ik al een beetje in de werk-stemming: ik gooide nog maar wat strengetjes in de pan. Volgende week gaan de strengen voor het  het verrassings-abonnement weer op de post...


Morgen duik ik de toko weer in. De winkel kan nog wel een opruim-rondje gebruiken. En er moet ook nog wat ruimte gemaakt worden voor nieuwe aanwinsten en bolletjes. Dat kan nog een flinke puzzel worden...


A.s. zaterdag is er ook weer van alles te doen in en rond Arnemuiden. 6 verschillende organisaties houden a.s. zaterdag een presentatiedag rondom het thema Zeeuw Hout Verbindt. Op 3 locaties kun je terecht voor uiteenlopende activiteiten en presentaties over de toepassingen van hout.


Je kunt terecht bij de Molen Nooitgedacht, de Scheepswerf en - even buiten ons dorp - de monumentale boerderij Oranjepolder.


Er is een uitgebreid programma op alle 3 locaties. Ik kan het je erg aanbevelen! Bij de molen haal ik met regelmaat mijn meel en brood/cake/taartmixen. Op de Werf hielden wij ooit de tentoonstelling van de Zeeuwse Visserstruien en op de Oranjepolder fotografeerden wij de labedissen voor de Landleven! Natuurlijk zijn we dan ook de hele dag open voor warme labedissen, visserstruien en andere warme wolletjes. Ook de kerst-sokkenwol is weer op voorraad!
2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie strengetjes weer. Heerlijk al die kleuren.
    Leuk zo'n presentatiedag in net dorp.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je vandaag weer hebt kunnen verven. Wordt je vrolijk van op zo'n grijze regenachtige dag. Komende zaterdag weer een vol dorp dus. Ik duim voor droogweer.

    BeantwoordenVerwijderen