Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 17 september 2022

Fly Away

Wat een week! De weersomslag - en misschien de aankondiging van een weekje winkel dicht - maakt dat Heel Holland Breit 😊. We sloten de week af met een bezoek van een heleboel Deense breisters en nu is het even pas op de plaats.

A.s. week is de winkel dus even gesloten. We gaan niet op vakantie maar doen het lekker rustig aan (nou, ja - relatief gezien dan. Beursbezoek, langs kindlief in Zwolle, wat wol verven, kapper, hoortoestel, etc...), in elk geval met regelmaat warme koffie en weinig wekkers. 

Natuurlijk nog wel een handwerk-idee met zoveel mogelijkheden:

Foto's en patroon: Tin Can Knits

Dit dekentje heet Fly Away en door de kleurkeuze van je garen kun je zó veel kanten op. De basis is eenvoudig (maar daarin zit juist de kracht), de volgorde en de kleuren maken zoveel variaties mogelijk. 
Het patroon is in het Engels en te koop via Ravelry of rechtstreeks via de webshop van Tin Can Knits.
Elk soort garen kun je gebruiken!

Tin Can Knits

Tin Can Knits

Ik hou het heel even voor gezien! De winkel is gesloten tot en met dinsdag 27 september.

5 opmerkingen: