Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 27 september 2022

Boeken en zo

Het is donker, nat en koud. Even wennen na die lange zomer maar ik vind het best, zo. (alsof ik er iets over te zeggen zou hebben 😂) Vandaag dook ik de winkel in om daar weer wat orde te scheppen en ruimte te maken voor alle nieuwe dingen die binnenkomen. Het mislukte jammerlijk.... de winkel blijft te klein voor alles wat ik zou willen laten zien!

Deze tafel was ooit bedoeld om dingen te knippen. Stofjes, lintjes, een elastiekje. Verder zou je er ruimte hebben om bolletjes op te leggen om je favoriete kleurencombi te maken. Dat laatste kan nog wel, maar dan wel bovenop alle leuke patronenboeken die er liggen! Knippen doe ik tegenwoordig zoveel mogelijk in het Atelier achter de winkel. Niemand zit te wachten op een tweedelig kaft of een magazine met een hoekje af...


Vandaag maakte ik plaats voor een aantal vers-van-de-pers-boeken. Vorige week was ik op de vakbeurs waar veel werkstukken ook te zien waren. Wow! Ik zou aan alles tegelijk willen beginnen.... maar eerst aan deze deken uit het nieuwe boek van Mark Roseboom, Gallery:Maar ook het prachtige kant-breiboek van Alexa Boonstra..... Nou ja, de boeken liggen in de winkel, je vindt ze ook terug in de webshop! Morgen is de winkel weer open vanaf 9 uur, tot dan?!
Ik duik toch nog maar even de winkek in, werk zát!3 opmerkingen:

  1. Hoi Jeanet nu zijn je vrije dagen echt voorbij en is de winkel weer open. Hoop dat je wat nieuwe energie hebt op gedaan . Wat heb je tussendoor nog veel leuke dingen laten zie.Volgende week zijn de vooruitzichten gunstig en hoop ik de trein te pakken. Ben al met een lijstje bezig.
    Veel succes en tot gauw.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wens jou echt van de uitrekbare muren in de winkel. Om binnen bezig te zijn is dit weer idd wel heel lekker. Succes met het vinden van plaatsjes voor de winter bollen.

    BeantwoordenVerwijderen