Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 29 september 2022

Oud Hollandse Wintertrein

Sommigen moeten er nog niet aan denken maar ik las net dat het nog 87 dagen is tot Kerst! 😂 Het is in elk geval écht wel gebeurd met die zomer. Het is inderdaad nog vroeg, maar als je nog iets wil maken/haken voor Kerst moet je wel nu beginnen. Marga bracht vandaag een nieuw patroon uit van een sfeervol wintertafereel:

Deze Oud Hollandse Wintertrein zit vol leuke details. Het is gehaakt met fijne haakkatoen en haaknaald 1,5 mm. Het patroon is zeer uitgebreid en je kunt dit kopen via de webshop van Marga.


In samenwerking met Marga maakten wij een compleet pakket met alle benodigdheden bij elkaar: alle kleuren katoen, transparante sheets, kralen en sleutelringen. Je vindt het pakket met korting in onze webshop. (€ 49,95) Je hebt dan alles om gelijk te kunnen beginnen. Let wel op: het patroon koop je bij Marga. (€ 7,99)Omdat we nog op een paar onderdelen wachten, wordt het pakket volgende week verzonden.


Ook de pakketten voor het sfeervolle Kerstdorp zijn weer leverbaar en te bestellen via de webshop


*******
Morgen ga ik weer aan de slag bij Job2. Even moed verzamelen..... 😁 Ali helpt iedereen in de winkel, ik ben er weer na half 4!
2 opmerkingen: