Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 14 september 2022

Kerstsokken!

Je kan er maar op tijd mee beginnen, he? Bovendien was het hier in het zuiden gewoon - héérlijk - koel (lees:koud met 15 graden) en nat. Daarnaast heb ik het eerste pakje Arnemuids speculaas al weer gekocht, dus het kán: Kerstsokken!

Gisteren kwam er een heerlijk doosje binnen met prachtige tweed (wordt vervolgd) en deze 2 kleuren sokkenwol voor prachtige kerstsokken.


Als je nu begint zijn ze klaar voor Kerst - voor de héle familie!

Er zijn 2 varianten:De voorraad is beperkt, ik moest lang van te voren orderen en ik had echt géén idee hoeveel belangstelling er is. Je vindt de bollen hier in de webshop, waar ik de voorraad weer een beetje heb bijgewerkt. Ook de nieuwste sokkenwolletjes van Lang vind je er in terug!


PS: de lekkerste speculaas is van onze buurman, Bakkerij de Kok!


3 opmerkingen:

 1. Leuk, kerstsokken. Ik heb de bolletjes besteld! Fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook leuke wol voor gehaakte of gebreide kerstballen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi garen!
  En de speculaas ziet er heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen