Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 28 september 2022

Magic!

Oooh, heel Nederland aan de brei- en haakpennen vandaag 😁. De combinatie van ons weekje vakantie en het gure natte herfstweer maakten dat veel mensen naar de winkel kwamen voor garen voor een warme trui, vest op deken. Ik sloeg de lunch maar over - nu kan ik dat hebben, he?! - en ondertussen werden er nog leuke doosjes geleverd. Toen het eenmaal wat rustiger was kon ik deze even uitpakken en wat foto's maken.

Weet je nog van deze deken die Atie maakte naar aanleiding van deze blogpost?


Op goed vertrouwen en van een ieniemienie-kleurenkaart koos ze nieuwe kleuren en ik denk dat het geweldig wordt!


Met roze voor de afwerking - gewéldig voor een 7-jarig meisje. Ik zou nu het liefst alles laten vallen en ook zoiets beginnen, herken je dat?


(Nog) niet in de webshop maar wel in de winkel, deze prachtige bollen van LangYarns: Jawoll Magic Degradé. En je kan er ook sokken van breien! Als het morgen zo druk wordt als vandaag, dan kom ik nooit meer aan die webshop toe, he?
(ieks, het gaat wat kriebelen: vrijdag weer beginnen met job2....)

Het patroon van deze prachtige deken is van The hat and I. Te koop op Ravelry of Etsy in het Engels.


5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie warme kleuren allemaal. Ik wil ook veel te veel en kan slecht kiezen wat wel en wat niet. Succes a.s. vrijdag met job2 hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Je bent er dus morgen niet in de winkel?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet morgen een vroege dienst draaien, na half 4 ben ik er weer.

   Verwijderen
  2. Het is niet meer gelukt, dus blijft op het lijstje voor een volgende keer!

   Verwijderen