Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 6 september 2022

Pompoenen

Er zit verandering in de lucht, hoera!! Gisteren gingen de meeste buien linksom of rechtsom en is er hier nog niet zoveel regen gevallen maar het zal deze week echt gaan afkoelen. Voor de zekerheid nam ik nog wat foto's van de bloementuin, het kan er na een stortbui of een windvlaag opeens heeeel anders uitzien.


 
Dit jaar hebben we echt van de tuin kunnen genieten, hoera - een tuin op het Noorden 😉. We hebben heel veel avonden buiten doorgebracht en zonder stortbuien en wind bleven de bloemen ook lang bloeien. Gaatjes werden al opgevuld met een bolchrysant en een paar prachtige pompoenen - toch echt het begin van de herfst!
Ali bracht nog maar eens een emmer pepertjes mee, die deden het prima in deze hete zomer.


Om alvast in de Herfst-stemming te komen: een eerste grote doos met nieuwe kleuren sokkenwol is zojuist binnengekomen. En een ideetje voor een herfstkrans durf ik nu wel te plaatsten, het is een kwestie van tijd, nu!

Foto en idee: MJs Of the Hook Designs

Je vindt het idee voor deze prachtige herfstkrans en de losse pompoenen hier.

Je kunt elk soort garen gebruiken in je favoriete kleuren. Op deze website staat een filmpje hoe je in een mum van tijd deze leuke pompoenen maakt/haakt. Allerlei andere ideeën vind je onder het label pompoenen.


Morgen is de winkel weer open om je favoriete bolletje te kopen van 9.00 - 17.00 uur!


2 opmerkingen:

  1. creatieshaken-ria6 september 2022 om 18:49

    Je tuin staat er zeker prachtig bij.En wat een leuke krans met pompoenen.

    BeantwoordenVerwijderen