Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 8 september 2022

Yarn 14 - Expression!

O, wat een inspiratie opeens! Nu de temperatuur gedaald is en we nóg/weer meer zin hebben om creatief aan de slag te gaan, komt ook de nieuwe Yarn van Scheepjes uit. Supertiming! (nog één lang weekend werken in de zorg, en dán...)

Als je ooit nog aan iemand moet uitleggen dat haken en breien niet oubollig is, dan stopt je 'm vanaf nu deze Yarn in handen! Hip, modern, vrolijk en echt van alles wat. Weer prachtig vormgegeven - 16 heel uiteenlopende patronen, achtergrond informatie en voor elk wat wils!


Vanaf nu: stapels in de winkel en hier in de webshop! (Vriest het al? 😉)
1 opmerking: