Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 18 december 2021

Lockdown II

Nou, koud een jaar na het begin van de harde lockdown van vorig jaar is-tie weer terug.... Heel verbaasd ben ik weer niet maar toch wel weer verrast door de snelheid. In tegenstelling tot vorig jaar was ik vandaag de hele dag nog open. Veel klanten zagen de bui ook al hangen en haalden nog garen voor een projectje. Het is als een tweede keer van een kind bevallen 😉. Aan de ene kant ben je niet meer zo onzeker en weet je nu wat het is maar aan de andere kant is dat soms niet geruststellend....

Ik ga er nog maar eens een nachtje over slapen, op het moment ben ik er ietsiepietsie down van.... 

Heb je wat nodig, mail gerust. Op normale openingstijden probeer ik de telefoon op te nemen, ophalen op afspraak mag ook altijd. Morgen zie ik de andere kant van het verhaal weer, dan draai ik mijn dienst in het verpleeghuis. Hou je taai, allemaal - wordt vervolgd!

5 opmerkingen:

 1. Gelukkig kunnen we on-line ook nog heel veel.
  Ik weet je wel te vinden hoor!
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ondanks de drukte bij Post.nl toch voor de kerst al binnen.
  En wat is de streng mooi!! Al een plaatje op zich, daar ga ik de kerstdagen van genieten.
  Dank je wel Jeanet groetjes Wytske 🥰

  BeantwoordenVerwijderen