Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 7 december 2021

Cadeautjes

Een vrije dag zonder afspraken in de agenda is bijna niet meer mogelijk. Om 9 uur zat ik bij de tandarts - liefst maar zo vroeg mogelijk, dit soort afspraken! Nu ik tóch in "de stad" was kon ik mooi wat inkopen doen voor kerst. Ik ben zelf helemaal geen shopper en het was misschien al wel een jaar geleden dat ik echt tijd nam om wat winkels binnen te lopen. Heerlijk, nog bijna geen kip te bekennen. Middelburg heeft echt leuke winkels waar je bijzondere cadeautjes kunt kopen. Ik heb er plezier in om ook wat  persoonlijks te kopen wat niet op de verlanglijstjes staat. En het liefst lokaal waar mogelijk of bij kleinere ondernemingen. Als ik op zoek ben naar iets bijzonders dan kan er vaak ook wat besteld worden (Bol organiseert geen exposities of lezingen, he?) en zo lag er een mooi stapeltje voor me klaar bij De Drukkery. Gevaarlijke winkel overigens......
Nadat ik de cadeautjes had verstopt ging ik aan de slag met wat bestellingen. Ik ben nog in afwachting van wat "inhoud" voor de pakketten én de verfpannen moesten nodig aan! Die centrifuge is voor mij het cadeautje van het jaar, ik geniet gewoon elke keer dat ik dat ding aanzet en mijn pasgeverfde strengetjes er kleddernat instop en bijna-droog eruit haal. 

Terwijl ik aan het kliederen was werden er nog allerlei pakketten aan de huisdeur afgeleverd (de meeste bezorgers weten wel dat we naast de winkel wonen, ze zijn het tenslotte ook liever kwijt dan rijk he?). Daar zat een flinke doos van Muud bij. Muud heeft een nieuwe tas in de collectie waar ik heel blij van wordt:


Enturn is eigenlijk ontworpen als borduurtas. Nou, mijn breiwerk pas er ook geweldig in 😁. Het is een ronde tas met van binnen en buiten allerlei handige vakjes voor je accessoires, schaartjes, borduurzijde, naalden, etc. Echt een aanwinst in de collectie. De voorraad in de winkel is beperkt, wil je deze nog bestellen vóór de feestdagen, dan moet je wel snel zijn. Het is overal erg druk, ook bij vervoerders Je vind de tassen in de webshop.

Morgen is de winkel weer de hele dag open van 9.00 - 17.00 uur. Je kunt bij ons ook terecht voor leuke creatieve geschenken en cadeaubonnen!2 opmerkingen:

  1. Wat een gezellig bericht om te lezen.
    Fijn hè om op tijd op pad te gaan. Zo'n tandartsbezoekje is dan maar mooi weer voorbij en in de winkels is het nog rustig. Veel fijner. Leuk dat je goed geslaagd bent voor de cadeautjes.
    De tas van Muud is geweldig mooi! Ik houd van die stijl.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, Middelburg heeft een gezellige binnenstad. Fijn dat je vroeg bij de tandarts terecht kon, dan is het maar gebeurt. Ik vind het ook leuk om steeds iets te kopen dat niet op hun verlanglijstje staat. De tassen zijn prachtig en sjiek hoor.

    BeantwoordenVerwijderen