Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

vrijdag 3 december 2021

Verrassingspakketten Kerst 2021

Wikken en wegen, broeden en beslissen. Maar de kogel is door de kerk: ik heb voor jullie 2 mooie verrassingspakketten gemaakt. Ik weet het, het zou mooi geweest zijn als ik die in november al had gepresenteerd maar ik heb ernstig getwijfeld 😂. Covid, de werkdruk, maar ook allerlei andere mooie dingen die ik al voorbij zag komen op het net. Prachtige adventsprojecten in 24 delen....: echt niet haalbaar voor mij. Het bedenken is één, maar uitvoeren, plannen, voor-breien of - haken, testen en patroon uitwerken is twee, he? En dan, is iedereen misschien verrassingspakket-moe? De twijfel sloeg toe (ik vrees dat ik de meest onzekere ondernemer van het land ben....). Afijn, vorige week kreeg ik toch de kriebels én wat mails, en uiteraard werk ik onder druk het best. Dus........:

Wil je jezelf of iemand anders trakteren op een doos prachtige garens? Wij hebben 2 mooie verrassingspakketten voor je samengesteld!

 • Verrassingspakket Luxe SokkenwolIn dit pakket zit wol voor 5 paar prachtige sokken, waaronder een streng handgeverfde merino-sokkenwol en nog 4 x 100 gram wol (effen, Color, Alpcaca, Tweed, etc.) . En verder zitten er nog een paar héle leuke verrassingen in dit pakket!
 • Verrassingspakket-de-luxe. In dit pakket zitten verschillende soorten garens die toppers zijn in onze winkel., waaronder een luxe streng handgeverfd garen. Tenminste 4 projecten kun je maken met de inhoud van pakket. Ook hier ontvang je weer verschillende patronen die bij de garens passen. Ook in dit pakket zitten een paar hele leuke verrassingen! Het is een mix van haken en breien. Beheers je maar 1 techniek? Geef dat dan door op het bestel-formulier, dan passen we de patronen zo veel mogelijk aan.

Wil je dat we het pakket rechtstreeks sturen naar iemand anders? Geef dit dan aan op het bestelformulier! Ook kun je een wens of boodschap voor de ontvanger toe laten voegen. 

De pakketten worden verzonden vanaf donderdag 9 december 2021. De pakketten zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Wil je het liever ophalen in de winkel? Bestel dan toch via de webshop  en kies voor afhalen!

Vorig jaar noemde ik deze periode "survivallen", ik was in de veronderstelling dat we dat woord deze winter echt niet meer nodig zouden hebben. 3 weken na dat bericht moesten we toen sluiten. We zijn nu een jaar verder en helemaal gerust ben ik er toch niet op.... maar we gaan het zien, he? In elk geval hebben we 's avonds tijd genoeg om de brei- en haaknaalden op te pakken!

Ik ga me opmaken voor mijn late dienst, alvast een fijn weekend!

4 opmerkingen:

 1. gelijk besteld,natuurlijk !!! verheug mij er nu al op !!!!fijn dat je weer het vele werk op je neemt !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe kan ik in aanmerking komen voor zo'n mooi pakket?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is weer een prachtig pakket, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen