donderdag 2 december 2021

Joy!

Jaren maak ik dankbaar gebruik van Ravelry.com. Wat een heerlijke broeiplek voor creativiteit is dit gebleken en ik haal er veel inspiratie uit. Mijn favorietenlijst is niet meer realistisch, maar who cares....

Zo kwam ik dit prachtige patroon deze week tegen (met de toepasselijke naam Full of Joy - een beetje vreugde kunnen we wel gebruiken, toch?):

Foto's en patroon: Full of Joy van Kira Wharton


Een prachtig kant/ajourpatroon, gebreid vanaf onderen. Je kunt de sjaal dus zo groot maken als je zelf wilt. De sjaal zoals hieronder is afgebeeld is gebreid van een bol van slechts 400 meter, maar met bijv. een 2e bol kun je het nog royaler maken.


Denk aan die zachte Alpaca Soxx, handgeverfd garen of een bol unicat - maar er kan natuurlijk nog veel meer. Het patroon is beschreven in het Engels maar heeft een schema, waardoor je het eenvoudig kan breien vanaf het patroon. Dit patroon is tot het eind van het jaar gratis te downloaden via Ravelry


December belooft een prima breimaand te worden 😉! Morgenochtend ben ik nog in de winkel voor eerste hulp bij brei-en haakongevallen, 's middags heb ik een late dienst (en Ali gaat je niet redden 😂).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten