Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

donderdag 18 februari 2021

Verrassingen

Zoals beloofd heb ik weer een stapeltje Surprise Unicat besteld. Deze 6-draadsbollen zijn - ook voor mij - steeds weer een verrassing. Ik weet nooit precies wanneer ze uitkomen en de voorraad is altijd maar zeer beperkt. Dat maakt natuurlijk weer wel dat je een uniek draadje te pakken hebt!
In de webshop vind je weer nieuwe voorraad. Sommige héél subtiel en andere weer spectaculair verloop. Qua dikte heel goed te combineren bij bijv .Scheepjes softfun en een 6-draads sokkenwol of merino, als je er een effen draadje bij zoekt. Met 1 bolletje (375 m) maak je een kleine Linus-sjaal of een kolletje, van 2 bollen een royale omslagdoek. Haken kan natuurlijk ook! Of combineren met een draadje mohair?
Je vindt ze hier op een rij, op = op en weg = weg!1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...