Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 13 februari 2021

Valentijn 2021 - voor wie een beetje durft!

Ondanks de onzekere omstandigheden hebben we ook dit jaar een Valentina voor jullie. De vaste unicat-liefhebbers weten het al. 

Dit jaar uiteraard fel en kleurrijk, op de een of andere manier hebben we het nu nodig. We verlangen zo naar vooruitzichten, kleur en hoop. 


Naast het cyclaam-paars zit er ook lekker veel groen in. Ik ben een absolute groen-liefhebber! En deze kleur ga je nog veel terugzien in het komende seizoen!

Leonardo da Vinci omschreef de kleur groen als kracht van ontkiemend zaad, lente, jeugdigheid, onervarenheid, macht, vrede, welvaart, hoop, vredige rust en autonomie (plukte ik ergens van het internet). Helemaal mijn ding dus (vooral die jeugdigheid, laat die macht maar liggen 😂)...


De bollen zijn al onderweg naar de winkel. Je kunt ze nu bestellen via de webshop maar op = écht op, nabestellen is niet mogelijk. Wil je de bol afhalen, bestel dan via de webshop en kies voor afhalen - andere manieren via mail of facebook lees ik waarschijnlijk te laat en de voorraad wordt via de webshop bijgehouden. Wil je een extra bol unicat bestellen die op dit moment niet op voorraad is, dan wordt je bestelling verzonden zodra alles compleet is.


Fijne Valentijn!














3 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren om te zien. Maar wat je zegt 'voor wie durft'. Ik dus niet hihi. Ik ben altijd heel behoudend met kleur. Maar ieder zijn ding gelukkig. Geniet van de dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kleur! Wat ik er van ga maken weet ik nog niet, maar ik heb de bol wel besteld.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw!! Wat een prachtige kleur. Hier ben ik helemaal weg van en bestel dus gauw. Later bedenk ik wel wat ik ervan maak.

    BeantwoordenVerwijderen