Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

zaterdag 20 februari 2021

Beetje Lente

Vandaag konden we proeven van een beetje lente. Bizar hoor, een week nadat Nederland massaal op het ijs stond. Maar het smaakt zeker naar meer! Tijd voor een prachtig nieuw voorjaarsbolletje:


Dit prachtige garen is Linello van LangYarns. Het is een prachtig kleurverloopgaren gemaakt van linnen, katoen en een klein beetje viscose. Een matte glans, mooie kleuren, prachtig materiaal, wat een luxe!
40% linnen - 32% katoen - 28% viscose en een loop lengte van 280m / 100g
Naald nr: 3,5mm - 4mm - € 11,95 per bol. 
Heerlijk om mee te breien maar door de ronde draad en de looplengte ook heel geschikt om mee te haken.


Bij dit garen hoort ook een modellenboekje, je kunt de inhoud ook hier bekijken. 
Alle 7 kleuren Linello vind je hier in de webshop, het boekje vind je hier. Heb je vragen, mail gerust!
 Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...