Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

dinsdag 9 februari 2021

Let it gooooooo !

Wat een uitgelezen dag was het vandaag om allerlei muizenissen uit mijn hoofd te verjagen! Vanmorgen maakte ik nog wat bestellingen klaar en vanmiddag namen we het er even van en trokken we de polder in.


Die zon! 
Die wind! 
Dat licht!


De wind had de afgelopen dagen mooie sneeuwsculpturen gemaakt.
(en nee, het slootje nog niet eens bevroren!)Héérlijk was het! En na een warm bakje koffie moest ik toch ook even experimenteren met "sneeuw-verven". Op social media zag ik allerlei collega's met sneeuw en verfpoedertjes in de weer. Ik moet je bekennen: ik had er nog nooit van gehoord 😁. Nou ja, zo vaak hebben we in Zeeland geen sneeuw, dus op zich niet zo wonderlijk dat ik me daar nog nooit in heb verdiept. Ik had nog wat sock-blanks, verf heb ik genoeg en een tuin vol sneeuw, dus daar gaat het experimentje!


wol......


sneeuw erop.....


strooien maar:
"let it gooooooooooo"

en Frozen staat eerst nog een nachtje buiten!

Ik heb werkelijk geen idéé wat ik er van moet verwachten. Dit is een Experiment met een hoofdletter. 
Maar dit moet ik natuurlijk ook een keer gedaan hebben, misschien duurt het nog wel 10  jaar voor ik zo'n bak kan volscheppen: let it gooooo! 😉8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk blog vandaag Jeanet! Je foto’s zijn prachtig. En ik ben benieuwd naar het resultaat van je frezen-experiment.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat spannend. Ik las er ook over en zag mooie lappen voorbij komen. Ik ben benieuwd naar jouw experiment hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat spannend om te doen. Ben benieuwd hoe het eruit komt te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat sneeuwverven. Ben benieuwd hoe het wordt. Wat een prachtige sneeuwfoto's , heerlijk om er ook zo even op uit te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker wandelen in de sneeuw, genieten van de kou, heerlijk! En dat sneeuwverven zag ik ook overal voorbijkomen, gelijk dat je ook dit eens test! Benieuwd hoe het uitdraait!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan ik aub het patroontje van de schattige konijntjes kopen
  delaetblieck@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kan ik aub het patroontje van de schattige konijntjes kopen
  delaetblieck@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...