Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

woensdag 3 februari 2021

Kou!

Het schijnt nog even te gaan winteren! Heel diep in mijn hart verlang ik naar lente, maar dat kan echt nog wel een poosje duren....

Daarom kan deze december-muts ook nog wel in februari, en misschien nog lang daarna!


Deze mutsen zijn ontworpen door Sascha, op het patroon vind je alle maten van baby tot volwassene. Ze zijn gehaakt met sokkenwol, in een reliëf-steek met haaknaald 4mm.Je vindt het patroon in onze webshop en misschien maak je er ook nog wel deze wanten bij.
Sokkenwol vind je hier maar een handgeverfde streng zou ook heel goed kunnen, je vindt ze hier.
En ik denk dat de strengen Donegal er zó mooi voor zullen zijn! Géén sokkenwol maar merino in precies de goede dikte! Laat die winter dan toch nog maar even komen....
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...