Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 5 februari 2021

Vortex

Nou, ons kikkerlandje staat weer lekker op zijn kop, we krijgen winter 😂. Niet helemaal onverwacht misschien, zo begin februari. Bovendien is het best eens fijn als niet het hele journaal over een een Corona-virus gaat maar over een sneeuw- en schaats virus. We gaan het wel zien, allemaal. 

Mocht je nu deze week ingesneeuwd raken en een nieuw project willen starten, deze prachtige deken staat al een poosje in mijn favorietenlijstje op Ravelry, ik geef 'm graag door.


Patroon en foto's: Vortex Throw van Lisa Gentry

Vind je een hele deken een beetje te veel van het goede: je kunt ook slechts enkele panelen gebruiken voor een kussen. Je vind het gratis (Engelse) patroon via Ravelry


In principe kun je elk soort garen hiervoor gebruiken, bij dikker of dunner garen zal je vierkant misschien andere afmetingen krijgen maar uiteraard kun je zoveel panelen haken als je zelf wilt!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten