Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 19 november 2020

Voorbereiden

Het is altijd een beetje raar: het winterseizoen is nog niet écht aangebroken en ondertussen zoek ik de garens uit voor komende zomer... terwijl vanmiddag de regen op het dak rammelde zat ik met zomerse draadjes op schoot, vrolijke kleurtjes, zachte pastelletjes. Pfffft, misschien is het maar goed dat ik in een uithoek van Nederland woon - dan komen die vertegenwoordigers niet zo heel vaak langs met hun koffers vol mooie draadjes en mooie boeken. Ik kan het meestal maar moeilijk weerstaan, ik zie al tientallen mogelijkheden met al die mooie kleuren. Corona of niet, breien en haken kan lekker toch! Zo blijven we ons altijd maar voorbereiden op nieuwe seizoenen. 

In de tussentijd ben ik ook bezig om 2 leuke verrassingspakketten voor te bereiden! Vandaag de laatste items besteld, er moet nog wat drogen, nog wat binnenkomen - dat moet volgende week helemaal in kannen en kruiken zijn. Dit weekend maak ik meer bekend (en het wordt nét zo leuk als het Festival-pakket van deze zomer!)


Voor je het weet zitten we in december. En niemand weet nog precies hoe het zal lopen maar de Feestdagen zullen beslist anders dan anders zijn. Misschien is het daarom dat velen hun huis al vroeg in Kerst- en Winterse sferen brengen. Wil je creatief aan de slag? Dit zijn 2 leuke boeken met kleine winterse projectjes. Leuk voor in huis maar zeker ook om weg te geven!


Je vindt beide boeken in onze webshop en in de winkel! 

(uit het boekje van Jookz)









1 opmerking:

  1. Het lijkt me best raar en moeilijk om nu met zomer draadjes bezig te zijn.
    Spannend waar je mee bezig bent. Ik ben benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen