Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 5 juni 2020

Festival Special!

Nou, de lucht is opgeklaard, de wind is gaan liggen. Het zou toch prachtig weer zijn geweest..... 😉!

In het afgelopen jaar ben ik uiteraard al bezig geweest met het maken van plannen, verzamelen van "goodies" en het benaderen van verschillende bloggers en ontwerpers. Toen in maart duidelijk werd dat het Brei- en Haakfestival niet door kon gaan bleef het natuurlijk toch een beetje sudderen in mijn hoofd. Wat jámmer dat we zo'n spontane ontmoeting tussen liefhebbers van handwerken onderling en ontwerpers niet kunnen realiseren. Tenslotte zijn er in de afgelopen jaren heel veel vriendschappen (al dan niet digitaal) ontstaan op onze Markt voor onze winkel.



Maar niet getreurd, volgend jaar nieuwe kansen en zoals beloofd laten de deze datum niet zómaar voorbij gaan. We maakten als alternatief voor ons samenzijn een Festival Special


Dit Festival-survival-pakket is gevuld met zoveel leuke brei- en haakpakketjes dat je de zomer wel doorkomt! Speciaal is het zéker want in dit pakket zit sowieso een prachtige bol unicat (welke kleur is een verrassing) mét het allernieuwste patroon van Sascha dat ze speciaal voor het festival ontwierp (en dus nog niet eerder uit is gekomen!):


Je bestelt het pakket hier in onze webshop 



Deze omslagdoek is in de vorm van een halve maan en heerlijk om op een koele zomeravond om je heen te slaan. 



Daarnaast is deze doos gevuld met andere brei- en haakpakketjes, allemaal van bijzondere en mooie garens - en natuurlijk krijg je er patroontjes bij. 
Bovendien zit er in elke doos een heleboel extra's t.w.v. € 25,00! Dit jaar dus geen goodie-bag maar een goodie-doos 😉. De voorraad is echter wel beperkt, op = op.
Elke doos bevat daarnaast ook een lotnummer, want we verloten onder alle deelnemers van deze actie ook nog eens 2 exemplaren van Sascha's nieuwste lappenpoppenboek (dat uitkomt rond 16 juni) én nog eens 3 yarnbowls. Bewaar dit lootje dus goed, want we maken de winnaars bekend op 22 juni. 

Wil je een pakket ophalen in de winkel (ook pas beschikbaar vanaf woensdag 10 juni), bestel dan ook via de webshop. Je bent er dan zeker van dat een pakket voor je wordt gereserveerd. 
We gaan er bij de samenstelling van uit dat je kunt haken én breien, maar als je voorkeur hebt voor 1 techniek moet je dat even aangeven op het bestelformulier. We passen het pakket en de patronen dan aan.



Ik ben morgen de héle dag in gedachten bij iedereen die de afgelopen jaren deze dag tot zo'n succes wist te maken, ik zelf mis het vreselijk. Volgend jaar proberen we het nogmaals! Blijf gezond allemaal 😍

Helaas is het pakket al uitverkocht maar we hebben een Troost-editie uitgebracht, daar over lees je hier meer! 








9 opmerkingen:

  1. GWELDIG. ik heb al mee gedaan. Super leuk, dank je wel Jeanet !!!

    Liefs Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuk idee. Helaas kan ik het al niet meer bestellen want de pakketten zijn uitverkocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nu al Uitverkocht?? Dat is flink balen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou, de verkoop is wel heel snel gegaan nu al uitverkocht. Jouw idee was dus een schot in de roos. Succes met verwerken hier van.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. humm...jammer ja.. .al uitverkocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. J.A.M.M.E.R.
    Ook ik grijp ernaast.

    BeantwoordenVerwijderen