Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 5 juni 2020

Festival Special!

Nou, de lucht is opgeklaard, de wind is gaan liggen. Het zou toch prachtig weer zijn geweest..... 😉!

In het afgelopen jaar ben ik uiteraard al bezig geweest met het maken van plannen, verzamelen van "goodies" en het benaderen van verschillende bloggers en ontwerpers. Toen in maart duidelijk werd dat het Brei- en Haakfestival niet door kon gaan bleef het natuurlijk toch een beetje sudderen in mijn hoofd. Wat jámmer dat we zo'n spontane ontmoeting tussen liefhebbers van handwerken onderling en ontwerpers niet kunnen realiseren. Tenslotte zijn er in de afgelopen jaren heel veel vriendschappen (al dan niet digitaal) ontstaan op onze Markt voor onze winkel.Maar niet getreurd, volgend jaar nieuwe kansen en zoals beloofd laten de deze datum niet zómaar voorbij gaan. We maakten als alternatief voor ons samenzijn een Festival Special


Dit Festival-survival-pakket is gevuld met zoveel leuke brei- en haakpakketjes dat je de zomer wel doorkomt! Speciaal is het zéker want in dit pakket zit sowieso een prachtige bol unicat (welke kleur is een verrassing) mét het allernieuwste patroon van Sascha dat ze speciaal voor het festival ontwierp (en dus nog niet eerder uit is gekomen!):


Je bestelt het pakket hier in onze webshop Deze omslagdoek is in de vorm van een halve maan en heerlijk om op een koele zomeravond om je heen te slaan. Daarnaast is deze doos gevuld met andere brei- en haakpakketjes, allemaal van bijzondere en mooie garens - en natuurlijk krijg je er patroontjes bij. 
Bovendien zit er in elke doos een heleboel extra's t.w.v. € 25,00! Dit jaar dus geen goodie-bag maar een goodie-doos 😉. De voorraad is echter wel beperkt, op = op.
Elke doos bevat daarnaast ook een lotnummer, want we verloten onder alle deelnemers van deze actie ook nog eens 2 exemplaren van Sascha's nieuwste lappenpoppenboek (dat uitkomt rond 16 juni) én nog eens 3 yarnbowls. Bewaar dit lootje dus goed, want we maken de winnaars bekend op 22 juni. 

Wil je een pakket ophalen in de winkel (ook pas beschikbaar vanaf woensdag 10 juni), bestel dan ook via de webshop. Je bent er dan zeker van dat een pakket voor je wordt gereserveerd. 
We gaan er bij de samenstelling van uit dat je kunt haken én breien, maar als je voorkeur hebt voor 1 techniek moet je dat even aangeven op het bestelformulier. We passen het pakket en de patronen dan aan.Ik ben morgen de héle dag in gedachten bij iedereen die de afgelopen jaren deze dag tot zo'n succes wist te maken, ik zelf mis het vreselijk. Volgend jaar proberen we het nogmaals! Blijf gezond allemaal 😍

Helaas is het pakket al uitverkocht maar we hebben een Troost-editie uitgebracht, daar over lees je hier meer! 
9 opmerkingen:

 1. GWELDIG. ik heb al mee gedaan. Super leuk, dank je wel Jeanet !!!

  Liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuk idee. Helaas kan ik het al niet meer bestellen want de pakketten zijn uitverkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu al Uitverkocht?? Dat is flink balen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, de verkoop is wel heel snel gegaan nu al uitverkocht. Jouw idee was dus een schot in de roos. Succes met verwerken hier van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. humm...jammer ja.. .al uitverkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. J.A.M.M.E.R.
  Ook ik grijp ernaast.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...