Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 14 juni 2020

Pauze

Eindelijk, we gaan een weekje in rust-stand. Na mijn pittige dienst van vandaag nemen we even een weekje pauze. 


Ik vrees dat ik 5 dagen compleet voor pampus lig, nu ik een beetje begin toe te geven aan de moeheid die ik voel. Maar daar kan ik dan lekker van genieten. 
De winkel is a.s. week gesloten. Geen mails (ik antwoord wel weer eens aan het eind van de week), geen bestellingen, geen post, geen blog. Yippie! Over een weekje ben ik weer bereikbaar.
En moest je je vervelen? Kijk dan eens terug bij de ruim 3.000 eerdere berichten die ik schreef, je krijgt vanzelf weer inspiratie. Klik onderaan dit blog eens op een trefwoord dat je aanspreekt en je bent onder de pannen 😉.8 opmerkingen:

 1. Een hele fijne vakantie samen, en rust maar goed uit. Jullie hebben zware tijden achter de rug. Lekker bijkomen nu en probeer er van te genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie hebben het samen echt verdiend. Geniet samen lekker en neem je rust. Dat kunnen jullie vast allebei goed gebruiken.

  Fijne vakantie, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet heerlijk van jullie week waarin alles mag en niets moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...