Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 25 juni 2020

Afkoelen...

Zomer in Zeeland....... het kan niet op deze week. Maar ik begin langzaam ietwat oververhit te raken (nu is daar niet zo heel veel voor nodig) en ik functioneer niet optimaal, geloof ik. Terwijl manlief actiever en temperamentvoller wordt bij elke graad omhoog, stort ik een beetje in vanaf een graadje of 23... en het is nog maar juni he? Ondertussen zocht ik gisteren héle mooie draadjes uit voor de komende winter. Want warm of niet, het gaat allemaal weer voorbij!

Om af te koelen eten we een waterijsje meer en ik vond deze leuke patronen van allerlei grappige gehaakte ijsjes bij Christel Krukkert:

Leuk voor een kinderfeestje, sleutelhangers, een slinger of gewoon om mee te spelen!
De Nederlandse patronen koop je voor een klein bedrag hier.
1 opmerking:

  1. De ijsjes zijn net echt. Daar krijg een mens met dit warme weer trek van. Een waterijsje voor verkoeling. Zo bijzonder dat je als winkelier al seizoenen vooruit moet denken. Daar sta je als koper niet zo bij stil.

    Fijn weekend, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...