Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 24 juni 2020

Nieuwe Lappenpoppen

Oei - als je dan eens een weekje weg gaat, dan loop je gelijk een héleboel achter! Zo kwam vorige week al het allernieuwste lappenpoppenboekje van Sascha uit, het is echt een plaatje!



In de afgelopen weken liet ik al eens losse patronen zien maar nu zijn ze alle 20 weer gebundeld in een prachtig boek. Ans testte de patronen weer en leverde vandaag een paar voorbeelden af in de winkel - zodat iedereen ze ook even in het echie kan bewonderen. Bovendien zijn er een aantal gehaakt in alternatieve garens, dan kun je mooi eens vergelijken!


(het was uiteraard in de winkel al weer te donker, dus even op de tuintafel)


Mijn favorieten: de draakjes - superleuk in Scheepjes Riverwashed, nét even wat drakeriger 😉
En de luipaard, kan niet hipper. En echt in elke kleur leuk!

Het boek (17,50) is verkrijgbaar in onze winkel en uiteraard ook in de webshop

Bij deze maak ik ook de nummers bekend van de 2 winnaars van dit nieuwe boekje en de 3 winnaars van de Yarnbowls (voor alle bestellers van het 1e Festivalpakket)  Onze Daniel wou wel even nummers trekken:


Wie nummer 943 of 936 in zijn pakket had krijgt het boekje Lappenpoppen haken 
Nummers 928, 938 en 940 krijgen de Yarnbowl


Heb je gewonnen? Mail dan even een foto van het lotnummer en je adres, dan komt de prijs z.s.m. naar je toe! 

Nog even een inkijkje in het leuke boekje? Kijk hier even naar dit leuke filmpje:



2 opmerkingen:

  1. Hoi Jeanet, heb je river washed gewoon op voorraad ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk hebben jullie een heerlijke week samen gehad. Dat er in een week veel kan gebeuren is duidelijk. Rustig alles weer oppakken en alles komt goed.
    Leuke voorbeelden uit het boek. De draakjes zijn echt toppers. Ik ben benieuwd naar de rest.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...